La Intrèpida

Cia. La Intrèpida Teatre (abans Toc Toc Théâtre) neix de la trobada de dos actors i clowns, Marta Renyer i Eric Rieu, a Barcelona al 2012. Una companyia franco-catalana dedicada al teatre gestual i al clown. En aquests anys han creat diferents espectacles; Oh Posidònia, ALERTA! i Circ Bingo i Olivia. Actualment estan en procés de creació del seu nou espectacle de carrer L’Atracció, que s’estrena al 2019 a Catalunya.

Marta i Eric s’han format juntament en clown amb Jango Edwards, Jhony Mellville, Pep Vila, Chistophe Thellier, Fanny Giraud i Merche 8A entre d’altres.

Fruit de la seva trajectòria en les arts escèniques han el·laborat el seu propi llenguatge carregat d’humor, estupidesa humana i sensibilitat. Els seus espectacles tracten sobre les relacions humanes des d’un punt de vista còmic.

Han creat el Cabaret Indiscret, un espectacle amb diferents artistes que exploren el clown i la comicitat, on cada edició ha estat única i irrepetible. 

Treballen com actors i formen part de l’equip creatiu en l’adaptació dels guions, la creació i la direcció dels espectacles de la Cia. Voilà desde 2016. Havent fet les gires nacionals de  Le tour du Monde en 80 jours, i 20000 lieues sous les mers.

La Cia. Intrèpida col·labora com artista amb la ONG Pallassos Sense Fronteres, i ha realitzat una expedició a Angola, Àfrica al 2018. 

Fruit de la trobada dels seus origens França i Catalunya, que els ha dut a crear un llenguatge teatral propi, tenen un codi gestual que els permet actuar arreu. En els seus espectacles habitats pels seus personatges peculiars es pot gaudir del clown, dels malabars, de la manipulació d’objectes, de l’humor físic i el teatre gestual.

Apassionats per les arts escèniques, el circ i el clown entenen l’art com una forma de vida. 

Han actuat per públic molt variat: a la presó, en festes majors, centre de salut mental tancats per adults, camps de persones refugiades, escoles, centres d’acollida, plaçes i carrers de múltiples poblacions i als tetares i escoles de les principals ciutats espanyoles.

info@laintrepidateatre.com

Ens hem adherit a l’associació francesa La Grande Familie des Clowns, que ha creat una xarxa al voltant dels clowns, on proposa esceveniments i posa a dispositició una web per clowns.
www.lagrandefamilledesclowns.art