Projectes

Cabaret indiscret

Al 2015 van crear el Cabaret Indiscret, un espectacle amb diferents artistes que exploren el clown, on cada edició ha estat única i irrepetible. 

La Intrèpida ha realitzat la producció, creació i difusió d’aquest projecte teatral. Marta i Eric amb ganes de compartir el seu treball i recerca van crear el Cabaret Indiscret, que va gaudir de dues temporades (2015/16) a les sales alternatives de Barcelona. Un espectacle en format cabaret on compten amb diferents artistes en cada edició, cada ocasió ha estat una creació única i irrepetible.

Cia Voilà – teatre escolar

Al 2016 començen a treballar com actors amb la Cia. Voilà, de teatre escolar en françès per alumnat de la ESO. Companyia amb la qual han fet tres temporades amb gira per tot l’estat espanyol. Formen part de l’equip creatiu en l’adaptació dels guions, la creació i la direcció dels espectacles de la Cia. Voilà,  havent fet: Le tour du Monde en 80 jours, i 20000 lieues sous les mers.

A més Eric ha realitzat la concepció i construcció de l’escenografia dels diferents espectacles.

Pallassos Sense Fronteres

Al 2018 han estat d’expedició amb Pallassos Sense Fronteres a Angola. En aquesta primera expedició van realitzar part del seu espectacle Circ Bingo&Olivia i diferents números de pallasso clàssic. 

info@laintrepidateatre.com